Protid Presis Ur og Gull har et stort utvalg av internasjonalt kjente og eksklusive urmerker, samt fantastisk flotte kolleksjoner
av gull og diamanter. Til høyre: Kari Ann Sannes Aasland og Christofffer Aasland


Presis Ur & Gull…

For bodøværinger handler Presis ikke først og fremst om å komme tidsnok.
Presis er kjent som byens fagurmaker.


Presis Ur & Gull ble etablert i 1994 av Kari Ann Sannes Aasland på kjøpesenteret City Nord. Kari Ann er fjerde generasjons urmaker, og familen har snart 100 års fartstid med klokker i Bodø.

Ur og smykkebransjen er veldig spennende, det handler mye om mote og trender. Mens interessen for klokker generelt har vokst har kunden også blitt mer villig til å betale mer for å få seg en spesiell klokke. I dag lagerfører butikken eksklusive ur og diamanter i 100.000 kroners klassen. Vi har en høy profil på butikken, og merkene vi fører.

Men butikken har et bredt utvalg i alle priskategorier. Her skal alle kunne finne noe som passer til dem. – Kunden er mer kvalitetsbevisst og velger å bruker mer penger på design og kvalitet enn tidligere, fortsetter Kari Ann.

Også i Bodø merker man de siste internasjonale trendene innenfor ur og smykker.

Eget verksted
Det betyr mye for Kari Ann og kundene at butikken kan tilby den servicen et eget verksted gir. Kari Ann er utdannet ved Den Danske Urmagerskole i Ringsted i Danmark. Hun kan sitt fag og åpner små og store klokker for reparasjoner og service, noe kundene i Bodø vet å sette pris på.

Butikken har i dag seks ansatte. Samarbeidet med Protid har vært med på å utvikle butikken og gitt dem en sterkere profil. I dag har de et utvalg av eksklusive merker som Breitling, Omega, Tag Heuer, Raymond Weil og Longines og fører flere andre kjente merker. Butikken har også ett meget godt utvalg i gull og diamanter. De mest profilerte smykkemerkene er Thomas Sabo, Susanne Friis Bjørner, Ck, Sif Jacobs, Izabel Camille, Efva Attling, Gulldia og Maria Black. Forlovelsesringer har også blitt en veldig hyggelig nisje for butikken.

– Men først og fremst er vi nok kjent for å ha Bodøs beste utvalg av armbåndsur, avslutter Kari Ann og gleder seg til å betjene enda flere kunder i fremtiden.